Fysioterapeut Kjellerup

Fysioterapi, ergonomi og træning

Velkommen til Keep in Motion – din lokale fysioterapeut nær Kjellerup.

På min klinik arbejder jeg med at forebygge og behandle sportsskader og andre akutte og længerevarende overbelastninger igennem fysioterapi. I min praksis har jeg primært fokus på forebyggende behandling – blandt andet igennem øvelser og træning.

Jeg arbejder dog også med ergonomi på arbejdspladsen, ligesom fysisk udfoldelse også er en vigtig behandlingsmetode i min praksis. Jeg tror på, at en aktiv livsstil er en vigtig forudsætning for både fysisk og psykisk velvære, og derfor er træning et helt essentiel del af mine metoder.

Keep in Motion ligger i Silkeborg, men jeg tilbyder behandling til klienter fra alle de nærliggende områder, og derfor tager jeg selvfølgelig også imod klienter, der søger en fysioterapeut tæt på Kjellerup.

Fysioterapeut ved Kjellerup med fokus på en aktiv livsstil

I navnet ”Keep in Motion” ligger der en idé om, at vores fysiske velvære, energi og mentale overskud forbedres, når vi holder os i gang igennem hele livet. Derfor er træning – især i naturen – et vigtigt fokuspunkt i mit virke som fysioterapeut ved Kjellerup.

Jeg har i det hele taget en stor interesse for motion og en aktiv livsstil og har blandet andet en efteruddannelse i idrætsfysioterapi. I de sidste 6 år har jeg i mit arbejde på privat klinik haft særlig fokus på motionsrelaterede skader samt genoptræning efter disse.

Oprindeligt er jeg uddannet fysioterapeut i 2001, og igennem årene har jeg blandt arbejdet som fysioterapeut indenfor den kommunale genoptræning, sportsterapeut for FC Midtjylland Ligahåndbold samt træningsansvarlig for US Airforce Thule Air Base på Grønland.

Da fysioterapi i høj grad handler om forebyggelse, råder jeg over en lang række metoder til forebyggende behandling – herunder aflastning, øvelser, træning, forståelse af skadens omfang samt fremtidig forebyggelse af, at en skade genopstår. Jeg besidder dog også viden om behandlende fysioterapi og tilbyder ligeledes manuelle teknikker som udspænding, tværmassage, mobilisering samt akupunktur.

Kontakt Keep in Motion

Keep in Motion holder til på Christian 8.s Vej 2 i Silkeborg. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlingsmetoder, eller hvis du har brug for en erfaren fysioterapeut tæt på Kjellerup. Jeg tilbyder også gerne konsulentbistand til idrætsklubber- og foreninger, der savner inspiration til forebyggelse af skader. Hvis du vil følge med i nyheder fra min klinik, kan du med fordel trykke ”synes godt om” Keep in Motion på facebook.