Fysioterapeut Ry

Fysioterapeut ved Ry

Velkommen til Keep in Motion – klinik for fysioterapi.

Jeg hedder Jesper Abildtrup og er fysioterapeut tæt på Ry – nærmere bestemt Silkeborg. På min klinik for fysioterapi tilbyder jeg en lang række metoder til at komme idrætsskader, overbelastninger og andre skader til livs. Mine metoder er primært forebyggende, men jeg råder også over en række behandlende teknikker.

I min praksis har jeg særlig fokus på forebyggelse af skader igennem motion. Jeg har en række indendørs faciliteter til træning og genoptræning – men opfordrer generelt mine klienter til at træne udendørs.

Det er enkeltheden i udendørs træning, der tiltaler mig. Det er muligheden for at komme tilbage til naturen, for at få frisk luft og for at træne fysisk aktivt året rundt, der inspirerer mig til at træne udendørs.

Keep in Motion – bliv i bevægelse

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2001. Siden har jeg blandt andet beskæftiget mig som fysioterapeut nær Ry, træningsansvarlig for US Airforce Thule Air Base på Grønland og som sportsterapeut med særlig fokus på behandling og genoptræning af idrætsskader.

Jeg har generelt en stor interesse for sport og træning, og jeg tror på, at både krop og sind holdes ved lige, når vi holder os i gang. Derfor er træning også en vigtig brik i mit arbejde som fysioterapeut ved Ry.

I mit virke som fysioterapeut beskæftiger jeg mig også meget med forebyggende behandling. Fysioterapi handler i høj grad om forebyggelse, og derfor tager jeg især udgangspunkt i årsagen til skader med henblik på at forhindre, at de opstår. Mine teknikker er derfor primært baseret på dosering, aflastning, træning samt øvelser, du kan lave derhjemme for at forebygge og forhindre skader.

I nogle tilfælde kan behandling være en nødvendighed, og derfor tilbyder jeg naturligvis også behandlende, manuelle teknikker som udspænding, tværmassage og manipulation på min klinik.

Foruden har jeg en del erfaring i skulderbehandling, ligesom jeg også behersker en række teknikker til behandling og forebyggelse af ankel- og knæskader samt hofteproblematikker efter operation.

I min praksis lægger jeg selvsagt stor vægt på fysioterapi, men jeg beskæftiger mig også med ergonomi på arbejdspladsen og rådgivning om forebyggelse af belastning på kroppen.

Hvis du vil vide mere

Keep in Motion holder til på Christian 8.s Vej 2 i Silkeborg. Hvis du er interesseret i en fysioterapeutisk undersøgelse nær Ry, eller hvis du vil høre mere om mine behandlingsmetoder, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg træffes bedst på e-mail.