Fysioterapeut Them

Keep in Motion – ergonomi og fysioterapi

Mit navn er Jesper Abildtrup, og jeg er fysioterapeut ved Them.

På min klinik for fysioterapi i Silkeborg, Keep in Motion, tilbyder jeg forebyggende behandling imod akutte og idrætsrelaterede skader samt behandling af længerevarende overbelastninger. Foruden rådgiver jeg med udgangspunkt i viden om anatomi og årsager til spændinger i muskler og led om ergonomiske forhold på arbejdspladsen.

Jeg har rødder i idrættens verden, og derfor er en stor del af mit arbejde som fysioterapeut tæt på Them baseret på træning og øvelser, som forebygger skader. Jeg har især fokus på at opfordre mine klienter til træning i naturen – en disciplin, som efter min mening forbedrer både krop og sind.

Af samme grund har jeg også kaldt min klinik for ”Keep in Motion”. For når vi bevæger vores muskler og led igennem hele livet, opretholder vi også vores styrke og smidighed. Og når træningen foregår i naturen, får vi ovenikøbet masser af frisk luft, fornyet energi og velvære.

Fysioterapeut nær Them med erfaring i idrætsskader

Selvom naturen er ét stort træningscenter med et utal at muligheder for fysisk udfoldelse, har jeg selvfølgelig også indendørs træningsfaciliteter til rådighed på min klinik.

Jeg har stor erfaring indenfor fysioterapiens verden, og derfor har jeg også en god forståelse for det enkelte tilfælde. Nogle vil eksempelvis have gavn af udendørs træning, mens andre kan døje med skader, som medfører, at det ikke er hensigtsmæssigt at træne udendørs.

I min praksis gør jeg meget ud af forebyggelse, og en stor del af mit virke som fysioterapeut ved Them handler da også om at behandle årsagen til skader. Foruden behandler jeg også længerevarende overbelastninger, og jeg har en lang række behandlende metoder i mit repertoire – herunder tværmassage, udspænding, mobilisering, manipulation og akupunktur.

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut i 2001, og siden da har jeg i høj grad beskæftiget mig med forebyggelse og genoptræning af motionsrelaterede skader. Jeg har en efteruddannelse i idrætsfysioterapi samt diverse manipulationstekniker, og derfor har jeg også en stor viden om idrætsskader. Desuden har jeg også erfaring med ankel- knæ,- og hofteskader samt nakke- og lændesmerter.

Kontakt

Keep in Motion har adresse på Christian 8.s Vej 2 i Silkeborg. Du kan kontakte mig på e-mail, hvis du søger en erfaren fysioterapeut tæt på Them, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger og ydelser, eller hvis din idrætsklub har brug for professionel fysioterapeutisk konsulentbistand.