Forebyggende træning i Silkeborg

Fysioterapi og træning

Har du brug for en fysioterapeut i Silkeborg til genoptræning af en idrætsskade? Så er du kommet til det rette sted.

Jeg hedder Jesper Abildtrup, og jeg er fysioterapeut med stor erfaring i motionsrelaterede skader. Jeg beskæftiger mig som fysioterapeut, akupunktør og træner i Silkeborg på min egen klinik, Keep in Motion. Her tilbyder jeg en bred vifte af metoder til forebyggelse og genoptræning af forskellige skader.

Motion og bevægelse er udgangspunktet for en stor del af mit arbejde, men jeg beskæftiger mig også en del med behandling af akutte skader og længerevarende overbelastninger – blandt andet igennem manuelle teknikker og akupunktur.

Erfaren fysioterapeut i Silkeborg

Siden endt uddannelse som fysioterapeut i 2001 har jeg især arbejdet indenfor idrættens verden. Jeg har blandt andet beskæftiget mig som fysioterapeut i den kommunale genoptræning, træningsansvarlig for US Air Force, sportsterapeut for FC Midtjylland Ligahåndbold og som en del af ortopædkirurgisk terapi-team på Regionshospitalet Silkeborg.

Jeg har desuden efteruddannelse i idrætsfysioterapi, og i de sidste 6 år har jeg arbejdet med behandling og genoptræning af motionsrelaterede skader på privat klinik. Ligeledes har jeg de bedste forudsætninger for at tilrettelægge et personligt og effektivt træningsprogram til dig, der søger en erfaren fysioterapeut i Silkeborg og omegn.

Jeg har god erfaring med hofteproblematikker efter operation samt genoptræning efter skulder- ankel,- og knæskader. Jeg arbejder desuden meget med personlig forløbsplanlægning til klienter, der døjer med løbeskader.

Generelt har jeg en stor interesse for motion og træning. Jeg gør især meget brug træning i naturen med særligt fokus på det enkelte tilfælde, men jeg har selvfølgelig også indendørs træningsfaciliteter til rådighed på min klinik.

Kontakt mig

Hvis du søger en fysioterapeut i Silkeborg-området, der har forståelse for dit tilfælde, hører jeg gerne fra dig. Jeg tilbyder også online fysioterapeutisk rådgivning, hvis du har spørgsmål om en skade eller overbelastning.

Rådgivningen er ganske gratis – dog vil jeg i særlige tilfælde tilbyde en nærmere undersøgelse på min klinik på Christian 8.s Vej 2 i Silkeborg for en bedre forståelse af dit spørgsmål.

Du kan se en oversigt over mine ydelser – herunder forebyggende træning – ved at klikke her. Jeg udbyder en lang række behandlende tilbud, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en erfaren fysioterapeut i Silkeborg, eller hvis du har spørgsmål til den enkelte ydelse.

Jeg træffes bedst på e-mail. Jeg kontakter dig snarest muligt efter din henvendelse, og sammen finder vi en tid, der passer os begge.