Profil

Jeg hedder Jesper Abildtrup og er uddannet fysioterapeut ved Århus Skolen i juni 2001.

Har gennem årene arbejdet med den kommunale genoptræning, ortopædkirugisk terapi-team på Regionshospitalet Silkeborg, Fysioterapeut og træningsansvarlig for US Airforce Thule Air Base Grønland, Sportsterapeut FC Midtjylland Ligahåndbold (K), og de seneste 6 år har jeg arbejdet på privat klinik med fokus på effektfuld behandling af motionsrelaterede skader og den efterfølgende (gen)optræning.

Har efteruddannelse i  Idrætsfysioterapi (Del A), diverse manipulationsteknikker, Medicinsk Akupunktør indenfor Danske Fysioterapeuterog og er godt i gang med Mulligan Concept, som er manuel terapi til behandling af bl.a. nakke- og lændesmerter.

Jeg har en del erfaring i skulderbehandling og træning, samt behandling og træning indenfor diverse ankel, knæ og hofteproblematikker også efter operation.
I de senere år har jeg arbejdet en del med forløbsplanlægning til løbere efter en skade.

At bevæge sig er mange ting og frem for alt er bevægelse naturlig. Muskler og led må bevæges for at opretholde styrke og smidighed. Bevægelse påvirker de indre organer som hjertet og lunger, og ikke mindst hjernen.

Krop og psyke hænger sammen.
Motivation er en vigtig drivkraft i bestræbelserne på at komme over en skade. I gennem bevægelse frigives stoffer i hjernen, som er med til at øge energiniveau og glæde.

Keep in Motion – bliv i bevægelse hele livet