Alment og sportsfysioterapi Silkeborg

Fysioterapi handler primært om forebyggelse.

Kroppen skal ses på som en helhed – hermed menes, at hvis du evt. kommer med en akut forvredet ankel skal den selvfølgelig hurtigst muligt behandles, men årsagen til forvridning ligger evt. i en nedsat muskelkraft i hele benet eller dårlig balance.

Ved en akut skade eller længerevarende overbelastning består fysioterapi også af behandling af selve skaden, men stadig med fokus på forebyggelse af/hindring af at skaden bliver værre. Efter du er kommet dig over skaden kan det være at du skal forebygge med enkelte øvelser på daglig eller ugentlig basis.

Forebyggelse: dosering eller aflastning, øvelser, træning, forståelse af skadens omfang og hvad der kan gøres for at hindre, at den opstår igen.

Behandling: manuelle teknikker så som udspænding, tværmassage, mobilisering, manipulation. Akupunktur uden eller med el-apparat.

Online FYSIOTERAPEUTISK rådgivning:

Det er rettet mod dig som lige står med tanken på hvad det er du skal gøre ved din aktuelle situation med en opstået skade eller overbelastning i kroppen (muskler og led), men som ikke kan finde hoved eller hale i nettes mangfoldighed at råd og vejledning. Det kan også være til dig som mangler motivation til at komme i gang med en mere aktiv hverdag!

Det er gratis rådgivning og du kan stille lige så mange spørgsmål du har lyst til. Et hvert spørgsmål vurderes i henhold til dets art, bl.a. akut skade, en overbelastning, hvor på kroppen det er, eller om det er træning, eller genoptræning, eller behandling.

Jeg forbeholder mig den ret, at tilbyde dig en fysioterapeutisk undersøgelse hvis jeg vurderer at det nødvendigt i henhold til dit spørgsmål.

Konsulentbistand:

Jeg har klienter fra mange nærområder af Silkeborg, der søger hjælp fra en fysioterapeut tæt på Ry, Them og Kjellerup.

Henvender sig til idrætsklubber og -foreninger der gerne vil have noget inspiration til hvordan man forebygger skader i den daglige træning.

Det kan være ved en temaaften i starten af sæsonen eller et forløb over flere gange i løbet af en sæson.