Profil

Jeg hedder Jesper Abildtrup og er uddannet fysioterapeut ved Århus Skolen i juni 2001.

Har gennem årene arbejdet med den kommunale genoptræning, ortopædkirugisk terapi-team på Regionshospitalet Silkeborg, Fysioterapeut og træningsansvarlig for US Airforce Thule Air Base Grønland, Sportsterapeut for diverse Ligahold i håndbold (K) og fodbold (M).
Siden 2010 har jeg arbejdet på privat klinik med fokus på effektfuld behandling af motionsrelaterede skader og den efterfølgende (gen)optræning.

I kraft af min egen baggrund som sportsudøver og efteruddannelse som sportsfysioterapeut, har elitesportsudøvere og supermotionister haft min interesse, og har igennem årene altid været en del af min hverdag i klinikken.

Som firmanavnet udtrykker, så er bevægelse livgivende og en nødvendighed.
At bevæge sig er mange ting og frem for alt er bevægelse naturlig. Muskler og led må bevæges for at opretholde styrke og smidighed. Bevægelse påvirker de indre organer som hjertet og lunger, og ikke mindst hjernen.

Krop og psyke hænger sammen.
Motivation er en vigtig drivkraft i bestræbelserne på at komme over en skade. I gennem bevægelse frigives stoffer i hjernen, som er med til at øge energiniveau og glæde.

Det ligger mig meget for hjertet at få folk til at bevæge sig og opdage den fornøjelse det er at bevæge sig – mærke velværen ved bevægelse. Bevægelse er ikke kun blod, sved og tårer, men kan være at gå en tur dagligt eller at strække ud på hele kroppen.

Keep in Motion – bliv i bevægelse hele livet