Events og personlig træning

Fra fysioterapi til EVENTS med fokus på bevægelse

Kroppen skal ses på som en helhed – og én gang fysioterapeut – ALTID fysioterapeut og hermed menes, at mit fokus vil tage udgangspunkt i det hele menneske og altid på det enkelte individs fysisk.

Jeg har været fysioterapeut siden 2001 og i årene der er gået, har jeg mødt mennesker i forskellige livsfaser. Hver livsfase har sine helt naturlige udfordringer og fysiske karakter, hvilket kan spille en rolle for hvordan vi administrere eller prioriterer vores hverdag – det gælder også bevægelse.

Når jeg kigger mig tilbage har der ikke på noget tidspunkt været nogen indikation af at bevægelse har været “FORBUDT” eller en restriktion ved en fysisk skade uanset hvor gammel man har været.

– og når jeg kigger ind i fremtiden – så har det generelle billede ikke ændret sig i forhold til bevægelse. Snare tvært imod så er der flere forskningsresultater der peger på at bevægelse, i alle henseender i forhold den enkeltes fysik og mentale helbred, kun er godt for os som mennesker. Dette beror i allerhøjeste grad også på vores mere inaktive og stillesiddende arbejdsdag.

DERFOR vil jeg gerne byde ind med inspiration og motivation til bevægelse dvs. mindre direkte fysioterapeutisk behandling på briksen og mere direkte bevægelsesterapi som er noget mere handlingsorienteret og noget jeg brænder for.

Kontakt mig, hvis du eller dine venner eller firma kunne tænke sig at få besøg af mig.